Adım adım akıllı şehire doğru

Akıllı Şehir Çözümleri

Akıllı aydınlatma alanındaki teknik gelişmeler son derece hızlı ilerliyor. Bugünün yeniliği, iki yıl içinde geçerliliğini yitirebilir. Kurum olarak aydınlatma ağınıza ne zaman akıllı yenilikler eklemeye başlamanız gerektiğine karar vermenizi zorlaştırmaktadır.
Sustainder olarak kalıcı çözümler üreterek akıllı bir şehir olma yolunda sizi yalnız bırakmıyoruz. Ana unsur ve belirleyici bir faktör olan armatürlerimiz gelecek vizyonumuzun sonucudur. Armatürlerimiz gelecek için hazırdır.

Cassette Vooraanzicht 1200X945

Kaset sistemi

Armatürlerimizin üst kısmında elektronik parçalar için kaset şeklinde bir alan yarattık. Bütün sensörler ve donanım, tüm armatürü değiştirmeye gerek kalmadan işlevsellik eklemeyi kolaylaştıran tek bir kasette toplanmaktadır. Sensörlerden ve donanımdan veri almaya yönelik yazılım, çevrimiçi olarak kolayca ve uzaktan güncellenebilmektedir. Bu modüler konsept, kurumunuzda akıllı şehir çözümlerini uygulamaya başlamayı çok kolay hale getiriyor.

Hangi Akıllı Şehir Çözümlerinden Bahsediyoruz?

Armatürlerimiz modüler olarak üretilmiştir ve diğer özelliklerin yanı sıra konum, hareket, ortam ışık algılama ve enerji kullanımını ölçmeyi sağlayan donanım içerir. Daha fazlası, örneğin, Sustainder armatürlerini bir higrometre, hareket sensörü, ses sensörü, WIFI, hava partikül sensörleri, 4G ve 5G teknolojisi ve çok daha fazlasıyla genişletebilirsiniz. Şehirdeki farklı konumlar için armatürlerinizi özelleştirebilirsiniz.

Fonksiyonlar

Teknolojimiz, açık standarda dayanmaktadır. Bu şekilde çeşitli arka ofis sistemlerine bağlanmayı kolaylaştırır. Altyapınız daha akıllı ve gelecekteki hizmetler için hazır olmaya devam ediyor. 

Dertsiz Akıllı Aydınlatma

Geleceğe hazır led armatürlerimizle, kentinizde akıllı şehrin temellerini atabilirsiniz. Hızla değişen bu dünyada geleceğe yönelik çözümler sunmak önemlidir. Biz hazırız. Armatürlerimizle siz de hazır olabilirsiniz.

Bu yazıyı paylaşın: