Sensor Hotel: Hoş geldiniz

Akıllı Şehir, sensörlerden gelen verileri bir araya getirebilme özelliğine dayanmaktadır. Şehirlere konumlandırılan Sustainder armatürleri, patentli kaset teknolojisi sayesinde, tüm sensörleri bir arada kullanabilmeyi sağlar.

Kaset sistemimizin gücü, "sensör oteli" olarak özetlenebilir. Çeşitli akıllı şehir fonksiyonlarının birleştiği bu "sensör oteli" sayesinde sokak aydınlatmaları akıllı şehirlere dönüşümde ana platformlar olma rolü oynamaktadır. Armatürlerimiz şehrin kulakları, gözleri ve burnu haline gelebilmektedir.

Sensör otelin dijital duyuları sürekli gelişmektedir. Ses ve görüntü algılama, hava kalitesi ölçümü, hareket algılama gibi özellikleri olay tetikleme için kullanabilir. Dizaynımız, gelecekte kullanıma açılacak yeni sensörler ve özelliklerin desteklenmesi için armatür değiştirme ihtiyacını ortadan kaldırmaktadır. Sensör otelimiz, aydınlatma ağının çeşitli akıllı şehir uygulamaları ile geliştirilebilmesini sağlar.

Hoş geldiniz

Sustainder sensors
Sensör otelin dijital duyuları sürekli gelişmektedir. Ses ve görüntü algılama, hava kalitesi ölçümü, hareket algılama gibi özellikleri olay tetikleme için kullanabilir. Dizaynımız, gelecekte kullanıma açılacak yeni sensörler ve özelliklerin desteklenmesi için armatür değiştirme ihtiyacını ortadan kaldırmaktadır.

Sensör otelimiz, aydınlatma ağının çeşitli akıllı şehir uygulamaları ile geliştirilebilmesini sağlar.