Nokia, Eurofiber ve Sustainder

5G Baz Armatürleri

5G'nin kullanıma geçmesiyle mobil iletişim için baz istasyonlarının sayısında artış bekleniyor. Kamu kuruluşları ve mobil operatörler, 5G baz istasyonlarını yerleştirirken sokak ortamını "kirletmeden" uygun maliyetli bir şekilde uygulama zorluğuyla karşı karşıyalar. Bunu desteklemek için Sustainder, Nokia ve Eurofiber ile birlikte çalışarak, 5G baz istasyonları mevcut armatürlere entegre etti. Sustainder armatürleri aynı zamanda 5G baz istasyonu olarak kullanılabilecek.

Mobil ağda daha yüksek hız, daha fazla kapasite ve daha iyi kararlar alabilmek için 5G'nin odak noktası, hızla genişleyen ve gelişmekte olan nesnelerin internetinin (IoT) kullanımına dayanıyor.

Set Poles

Modüler kaset sistemleri sayesinde, Sustainder armatürleri, 5G ağında merkezi bir rol oynayarak kolayca 5G erişim merkezi olarak kullanılabilir. Sustainder armatürlerinin modüler kaset sistemi, 5G modüllerinin uyarlanmasına hazırdır. Armatürler, minimum yatırım gereksinimiyle 5G ağ noktası olarak kullanıma açılabilirler.

Geleceğe Hazır!

Sustainder; sürdürülebilir, güvenli ve sağlıklı bir şehri oluşturma noktasında yeni bir perspektif sunuyor. Sustainder’ın modüler ve patentli konsepti, akıllı şehir çözümlerine geçmek isteyen belediyeler için çekici fırsatlar yaratıyor. Değiştirilebilir kaset sistemi, sürdürülebilirlik, akıllı aydınlatma ve geleceğe dönük çözümler şehrin temel sistemleri konumuna geliyor.