Sustainder,

Akıllı Şehir KOKPIT'te

Yenilikçi "Akıllı Şehir" çözümleri ve hizmetlerinde uzmanlaşmış The Urban Institute, Sustainder'in akıllı aydınlatma yeteneklerini entegre edilmiş Akıllı Şehir Kokpiti'ne ekledi.

Ortaya çıkan akıllı gösterge paneli, yerel çevre hakkında çeşitli kentsel veri akışlarını entegre eder. Bu veri akışları, Sustainder akıllı aydınlatma çözümlerinden ve diğer kaynaklardan gelmektedir. Bu veriler daha sonra gerçek zamanlı olarak "Bir Şehrin Nabzı" olarak görselleştirilir.

Akıllı Şehir KOKPİT
Akıllı Şehir KOKPİT

Akıllı Şehir Kokpitine Sustainder’ın eklenmesi; akıllı aydınlatma ağlarını yönetmek, maliyetleri düşürmek için güç kullanımını azaltmak anlamına geliyor. Kokpit, artık Sustainder akıllı armatürleri aracılığıyla hava kalitesini ve gürültü kirliliğini ölçmek için de kullanılabilir.

Sustainer olarak, aydınlatma ağını akıllı şehir için merkezi bir üs olarak görüyoruz. Hızla değişen bir dünyada geleceğe dönük çözümler sunmak hayati önem taşır. Bu nedenle tüm Sustainder armatürleri, yeni uygulamaların eklenebileceği patentli modüler açık konsepte dayanmaktadır. Modüler tasarım konsepti, diğer şeylerin yanı sıra sıcaklık, ışık hassasiyeti ve enerji kullanımını ölçmeyi mümkün kılan temel sensör teknolojilerini içerir.

Çözümün diğer taraflarıyla çalışarak, hem dünya çapında en iyi sonuçları elde etmekte hem de sürdürülebilir, güvenli ve sağlıklı bir toplum oluşturmaya yardımcı olmaktayız.