Daha Az CO2 Emisyonu ve Enerji Kullanımı

Sürdürülebilirliğin Arttırılması

Kamu aydınlatmasının sürdürülebilir hale getirilmesi karşılaşılan en büyük zorluklardan biridir. Bu zorluğun aşılmasında benimsenecek olan yaklaşım ve yatırımın geri dönüş süresi karar aşamasında önemli rol oynamaktadır. Sustainder, CO2 emisyonunu ve enerji tüketimini azaltarak tüm şehrin sürdürülebilirliğini arttırır.

Dinamik Led Aydınlatma

Genel aydınlatma kurumların ana maliyet kalemlerinden biridir ve toplam enerji kullanımının büyük bir bölümünü oluşturmaktadır. Sustainder akıllı armatürlerinin getirdiği dinamik led aydınlatma ve akıllı bakım desteği ile maliyetler %80 kadar azaltılabilmektedir. Akıllı aydınlatma çözümlerine geçerek enerji kullanımını ve CO2 emisyonunu azaltabilir, aydınlatma planlarını özelleştirerek aydınlatma deneyim kalitesini arttırabilirsiniz. Armatürlerimizdeki teknolojik yenilikler, sürdürülebilirlik hedeflerinizi gerçekleştirmeye yardımcı olur.

Klasikten, Akıllı Aydınlatmaya

Sustainder Doğayla Dost
Kullanıcılarımızın büyük çoğunluğu “Mümkün olduğunca karanlık, gerektiğinde aydınlık" talep etmektedirler. Dinamik aydınlatma, bu talep doğrultusunda tümleşik bir çözüm sunar. Aydınlatmanın, daha az gerekli olduğu zamanlarda kısılıp; gereksinim anında açılması mümkündür. Armatürlerimiz yaz-kış zaman planlaması yerine karanlığın çöktüğünü algılayarak çalışmakta ve sürdürülebilirliğe en üst seviye katkıda bulunmaktadır.   

Dertsiz Akıllı Aydınlatma

Geleceğe hazır led armatürlerimiz, sürdürülebilirlik konusunda ideal çözümleri oluşturur. Sustainder’in armatürleri enerji açısından verimli, kısılabilir ve uzaktan kontrol edilebilir. Ama bu sadece başlangıç. Hızla değişen dünyada, geleceğe hazır çözümler sürdürülebilirlik açısından önem kazanmaktadır. Biz buna hazırız! Patentli kaset teknolojimiz ile siz de geleceğe hazır olacaksınız.

Ürünlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için ve sürdürülebilirlik konusunda bize ulaşabilirsiniz.

Bu yazıyı paylaşın: