Otomatik Kurulum ve Yapılandırma

Aydınlatmanın Daha Verimli Yönetimi

Akıllı ve yönetilebilir armatürlerin uygulanması konusunda tereddüt edilebiliyor. En sık duyulan endişeler arasında "Karmaşıktır", "Pahalıya malolur", "Çalışma uzun sürer" ve "Bakımı zordur" bulunmaktadır. Sustainder'da durum bu değildir. Sustainder sistemleri benzersiz bir özelliğe sahiptir: Kendilerini kurarlar ve yapılandırırlar!
Avrupa'da 250+ belediye her gün bunun rahatlığını ve faydalarını yaşıyor.

"Bağlantılı" Sistemimiz. Tam olarak nasıl çalışır?

Sistem Emmen’deki akıllı fabrikamızda başlıyor. Üretim süreci boyunca tüm yapılandırma verisi armatüre ve Sustainder platformuna yüklenir.

Armatürler, montaj tamamlandıktan sonra, otomatik olarak platforma bağlanırlar. Tüm Sustainder armatürleri bağlanmaya hazır gelmektedir. Armatürün üzerine veya içine ek iletişim modüllerinin takılmasına gerek yoktur.

Sustainder İlk Kurulum Akış

Tüm veri zaten platformumuzda olduğundan ve armatürler GPS konumlarını gönderdiğinde; platform, armatürlerin doğru sisteme ve doğru müşteriye ulaşıp ulaşmadığını otomatik olarak belirler. Takibinde, platformumuz ağı tümüyle otomatik olarak yapılandıracak, her bir armatür Sustainder Lighting Uygulamasında (veya arka ofis platformunuz aracılığıyla) anında görünecek ve yönetilebilir duruma gelecektir.

Sustainder Akıllı Aydınlatma Yönetimi

Armatürün Yenilenmesi

Yenileme durumunda sistem başka bir armatürün konumuna monte edildiğini algılar. Yeni armatür(ve kaset), otomatik olarak 'eski' armatürün yerine tüm yapılandırma aktarılarak kurulur (Sabit Lümen Çıkışı(CLO) için kullanım saati düzeltmeleri dahil). Eski armatür ağdan çıkartılır, ve sistem fiziksel montaj hariç hiç bir işlem gerektirmez. Uygulama ve arka ofis üzerinden sistemi aynı şekilde kullanmaya devam edersiniz.

Avantajları

Sustainder'ın patentli modüler kaset sisteminin en büyük avantajı bakım – onarım - eğitim maliyetlerini minimum seviyeye indirmesidir. Programlanmamış (jenerik) kasetler stok olarak tutulabilir ve bir sorun / devrilme ve benzeri durumda hemen kullanılabilir. Bunun anlamı: daha az stok, daha hızlı çözüm (özel sipariş gerektirmez) ve hepsinden önemlisi, daha az maliyet!

  • Kurulum / yapılandırma maliyeti yok,
  • Çok hızlı otomatik kurulum
  • Kolay bakım.
  • Armatürlerimiz için özel saha eğitimi gerektirmez.
Daha fazlası ve nasıl çalıştığıyla ilgili bize ulaşabilirsiniz.